KUHAMO s KRAVO: suženjska solata

Zdrava poletna solata, s katero si boste osvežili tople dni. Potrebujete: paradižnik, papriko, avokado ter solze, znoj in uničene sanje izkoriščenih pobiralcev evropskega pridelka.

Danes smo si v rubriki Kuhajmo s kravo čez predpasnik nadeli havajsko srajco, namesto kuhalnice pa smo v roke vzeli bič.

Pripravili smo vam namreč super seksi suženjsko solato, ki je kot nalašč za prihajajoče peklenske dni poletja, ko v senci srkate piña colada in nadzorujete bosanske gradbene delavce med asfaltiranje.

Vzemite sveže paradižnike z juga Italije in jih narežite na kvadratke – dvakrat preverite, če so res z juga Italija, saj trpljenje romunskih suženj, ki jih plantažni gospodarji po končanem delu na polju prodajajo kot spolne sužnje, doda paradižniku posebno aromo.

Nato vzemite papriko, z nje očistite znoj in solze afriških pobiralcev zelenjave iz Španije (da ne zagreni okusa) in jo prav tako narežite na kvadratke.

Polijte z olivnim oljem in dobro premešajte, nato pa dodajte avokado.

Pozor! Preden v solato vmešate avokado, preverite, če je morda krvav – med mehiškimi karteli namreč poteka prava vojna za obvladovanje trga avokada, zadnje, kar si želite, je kri mehiškega sužnja v vaši solati.

Na koncu dodajte še feta sir in po želji polite z balzamičnimi solzami jemenskih otrok – in voila, suženjska solata.

Dober tek!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*