Krovcu Ismetu 900.000 evrov kazni!

Zaradi napake pri delu je povzročil požar in oškodoval zavarovalnice. Dobljena prva bitka z gradbeno mafijo. Od drugod: Zoran Janković zaradi napada smeha odpeljan na urgenco.

V naši državi je danes zadišalo po pravici, ki je bila pravkar vzeta iz krušne peči.

Ismet Silahić je leta 2013 prekrival streho v bloku v Domžalah, pri čemer pa je prišlo do požara, v katerem je zgorelo šest stanovanj.

Silahić je preračunljivo predvideval, da bo prišel skozi s pošteno kaznijo: krivdo je priznal, oškodovanci so o njem govorili z izbranimi besedami, blok je bil zavarovan, nesreče pri delu se dogajajo, sve po propisih, si je mislil.

Vendar ne tako hitro – smo v Sloveniji, deželi prava, kjer je pravica slepa, gluha in v hospicu čaka na evtanazijo.

Višje sodišče je namreč danes vzelo macolo pravice in z 900.000 evri udarilo po Silahću, saj mora vrniti odškodnine, ki so jih oškodovancem izplačale zavarovalnice.

S tem je sodna oblast poslala jasno sporočilo gradbeni mafiji, ki že od osamosvojitve hara po Sloveniji: naročite nam rundo piña colad, na Kajmane pridemo dan pred božičem.

Od drugod: pravkar smo v redakcijo prejeli izredno novico, ljubljanski župan je danes dobil hud napad smeha, zaradi česar je bil odpeljan v ljubljanski UKC.

Županu želimo čimprejšnje okrevanje!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*