Krepitev turizma: Združenje slovenskih žičničarjev prevzelo ZOO Ljubljana

S to potezo razširjajo turistično ponudbo, obenem pa … NUJNA NOVICA: krdelo levov na Prešernovem trgu, šimpanzi ugrabili avtobus, pavijani v Državnem zboru (nima veze z dogodki v ZOO)!

Združenje slovenskih žičničarjev je danes zjutraj prevzelo Živalski vrt Ljubljana, že uro zatem pa je prišlo do incidenta.

Žičničarji so namreč želeli v ZOO vpeljati nekaj visoke tehnologije, s katero operirajo na slovenskih smučiščih, na žalost pa je vse skupaj rezultiralo v odprtih kletkah in kaosu v centru Ljubljane.

Krivi naj bi bili leseni zapahi, ki so jih namontirali na vrata namesto jeklenih ključavnic.

Na Prešernovem trgu se tako sprehaja krdelo levovo, šimpanzi pa so ugrabili šolski avtobus, zahtev za izpustitev talcev zaenkrat še niso postavili.

Predsednik žičničarjev je za naš radio povedal, da prevzem ZOO-ja ni bil perfekten, da pa jim gre zaenkrat vseeno bolje kot na smučiščih, kjer se te dni ukvarjajo predvsem z lovljenjem padajočih otrok.

S policije so sporočili, da imajo situacijo pod kontrolo, občane pa prosijo, naj ne kličejo več na 113 zaradi pavijanov na Šubičevi ulici, saj gre za ločen incident, t.i. volitve.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*