Kravin mrk

Norakrava za dva dni mrknila. Dogodek nepovezan z davčnimi preiskavami Interpola v Bosni. Uredništvo prosi, če gre lahko kdo pogledat pred vrata bloka, ali je kombi še tu ali lahko že prižgemo luč?

Kot ste redni bralci najbrž opazili, smo bili zadnje dva dni odsotni.

Razlog za našo odsotnost je bila bolezen našega študenta, ki programira, piše članke, vodi računovodstvo, čisti poslovne prostore in stanovanja svojih nadrejenih, opravlja vrtnarska dela itd., medtem ko ostali člani uredništva opravljamo različne naloga, povezane z upravljanjem podjetja.

V medijih so se pojavili lažni namigi, da smo mrknili zaradi nedavnih preiskav finančnih mahinacij slovenskih podjetnikov in politikov v Bosni in Hercegovini.

Izjavljamo, da z Bosno nimamo nič: maserati je registriran na Slovaškem, čoln je v lasti črnogorskega državljana, ki ga ne poznamo, nepremičnin na svoje ime nimamo, poštni nabiralnik pa je na Kajmanih.

V Sloveniji plačamo vse davke, za katere smo ocenili, da so smiselni, kakršne koli fotografije, prisluhi ali videoposnetki, ki bi se lahko potencialno v naslednjih dneh pojavili v javnosti, pa so delo globoke države oz. veganskega lobija, ki sovraži govedo.

Komentarji: 2 "Kravin mrk"

  1. Saint Pepsi | 18/07/2020 ob 10:42 | Odgovori

    Slovenska država sovraži uspešne ljudi in uspešno živino. A je normalno, da se marljivemu človeškemu viru pobere več kot polovico trdo prislužene kostne moke?

    • Točno tako! In kaj zaboga zanima državo, kaj dela v kleti 25 Filipincev za šivalnimi stroji!? Klet je NAŠA, v njej lahko delamo, kar nam paše.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*