Kravakojn: nova revolucija v kriptosvetu!

Kravakojn je valuta in naložba obenem. Blockchain tehnologija, kripto, ogromni donosi, lambo, Bora Bora, gor, gor, gor! Naj vaš denar dela za nas, vi pa za minimalca!

Slovenijo je že 115-ič letos zajela kriptomrzlico, ki jo je tokrat povzročil Kravakojn™, nova elektronska valuta in trenutno največja investicijska priložnost v Sloveniji!

Gre za kriptovaluto, ki je plod sodelovanja naše medijske hiše in skupine mladih in perspektivnih fantov z Interpolove lestvice TOP20 poslovnežev.

Koliko stane?

En Kravakojn™ stane 100 evrov, za nakup pa nam morate poslati sliki obeh strani kreditne kartice na norakrava@yahoo.com in nam nato sporočiti še varnostno kodo, ki jo boste prejeli na telefon – gre za preizkušen in popolnoma varen postopek.

Po uspešni transakciji vam bomo na mail poslali kovanec v elektronski obliki, tedensko pa vas bomo iz našega sedeža v Dubaju, ki žal s Slovenijo še vedno nima sklenjenega sporazuma o izročanju oseb, z grafi in tabelami obveščali o vrednosti vaše naložbe.

Kje lahko kupujem s Kravakojnom™?

Naši analitiki predvidevajo, da bo Kravakojn™ v nekaj letih postal svetovna valuta, trenutno pa lahko z njim kupujete smeške, emojie in druge elektronske dobrine v naši spletni trgovini.

Smo pa v zaključni fazi pogovorov s trgovskimi velikani AmWay, Oriflame, Herbalife in CatchTheCash, kjer boste lahko kupovali prvovrstna čistila, kozmetične izdelke in lovilce denarja.

Kaj je blockchain?

Gre za verigo prijateljstva.

Vsakokrat, ko v našo sekto, kult, pralnico možganov finančno institucijo pripeljete prijatelja, prejmete en Kravakojn™ brezplačno!

Daljša kot bo veriga, daljša bo jahta!

Sem z Agencije za trg vrednostnih papirjev. Nimate dovoljenja za poslovanje, gre za piramidno shemo. Takoj prenehajte z oglaševanjem!

Vaše trditve de facto ne držijo.

V piramidni shemi denar novih žrtev pleza po piramidi in hrani zgodnejše ”investitorje”, dokler se pretok novih žrtev ne preneha, piramida se sesuje, denar pa ponikne na Kajmane.

Pri nas denar teče po verigi prijateljstva na naš račun v Dubaj, kjer ga varujemo, našim investitorjem pa pošljemo slikica zlatega kovanca.

Ki jo morajo najprej sprintati, če si želijo z njo obrisati rit.

Naši odvetniki zagotvaljajo, da je vse 100 % legalno.

Ali lahko Kravakojn™ zamenjam nazaj v evre?

Ne.

Naročite Kravakojn™ sedaj! Morda imate raka v zadnjem stadiju in ne morete več hoditi v službo, morda ste v denarni stiski in otrokom ne morete kupiti šolskih potrebščin – nima veze, 100 evrov zagotovo še imate, kupite Kravakojn™ in se popolnoma rešite finančnih skrbi, tako kot smo se mi rešili morale.

V Miamiju ravno sedaj poteka konferenca o Kravakojnu. Če ste imeli pomisleke, zgornja slika dokazuje našo legitimnost.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*