Kravakojn: norakrava revolucionira trg kriptovalut!!!

Podajamo se v kriptosvet. Valuta in naložba obenem. Blockchain tehnologija, pa to. Ogromni donosi, zagotovljeno!

Norakrava s ponos predstavlja Kravakojn™, novo elektronsko valuto in trenutno največjo investicijsko priložnost v Sloveniji.

Denar na vašem bančnem računu je ustreljen v glavo, namočen v kad s kislino, posut z apnom in odvržen v puščavo. Oživite ga s Kravakojnom™ , naj denar dela za vas, vi pa za minimalca.

Koliko stane?

En kravakojn™ stane 100 evrov, za nakup pa nam morate poslati sliki obeh strani kreditne kartice na norakrava@yahoo.com – gre za popolnoma varen postopek.

Po uspešni transakciji vam bomo na mail poslali kovanec v elektronski obliki, tedensko pa vas bomo iz našega sedeža v Dubaju, ki s Slovenijo nima sklenjenega sporazuma o izročanju oseb, z grafi in tabelami obveščali o vrednosti vaše naložbe.

Kje lahko kupujem s Kravakojnom™?

Naši analitiki predvidevajo, da bo Kravakojn™ v nekaj letih postal svetovna valuta, trenutno pa lahko z njim kupujete elektronske dobrine v naši spletni trgovini.

Smo pa v zaključni fazi pogovorov s trgovskimi velikani AmWay, Oriflame, Herbalife in CatchTheCash.

Torej smo valuta v istem smislu kot bitocin.

Kaj je blockchain?

Gre za verigo prijateljstva.

Vsakokrat, ko v našo sekto, kult, pralnico možganov finančno institucijo pripeljete prijatelja, prejmete en Kravakojn™ brezplačno!

Daljša kot bo veriga, daljša bo jahta!

Sem z Agencije za trg vrednostnih papirjev. Nimate dovoljenja za poslovanje, gre za piramidno shemo. Takoj prenehajte z oglaševanjem!

Vaše trditve de facto ne držijo.

V piramidni shemi denar novih žrtev pleza po piramidi in hrani zgodnejše ”investitorje”, dokler se pretok novih žrtev ne preneha, piramida se sesuje, denar pa ponikne na Kajmane.

Pri nas smo vmesno fazo skinili, tako da ves denar po verigi prijateljstva roma direktno na naš račun v Dubaj, našim investitorjem pa ostane slikica zlatega kovanca.

Ki jo morajo najprej sprintati, če si želijo z njo obrisati rit.

Naši odvetniki so nam zagotovili, da je vse 100 % legalno.

Ali lahko Kravakojn™ zamenjam nazaj v evre?

Ne.

Naročite Kravakojn™ sedaj! Morda imate raka v zadnjem stadiju in ne morete več hoditi v službo, morda ste v denarni stiski in otrokom ne morete kupiti šolskih potrebščin – nima veze, 100 evrov zagotovo še imate, kupite Kravakojn™ in se popolnoma rešite finančnih skrbi, tako kot smo se mi rešili morale.

V Miamiju ravno sedaj poteka konferenca o Kravakojnu. Če ste imeli pomisleke, zgornja slika dokazuje našo legitimnost.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*