Krava Pika obiskala Anhovo: ”Govedo z nasmehom teče v šesto veliko izumrtje.”

Glava goveje črede ob obisku Anhovega, kjer živina nima pitne vode, kritična do sociopatskih politikov, ki so za 5 minut slave pripravljeni uničiti prihodnost svojih potomcev.

Predsednica goveje črede Slovenije, krava Pika, je danes obiskala Anhovo, ki je v zadnjem času postal slovenski simbol degradacije okolja.

Tamkajšnja živina se namreč že več tednov napaja z motno vodo, ki je občasno obogatena z nekaj vrsticami periodnega sistema.

Krava Pika, moralna avtoriteta govejega naroda, je zato v ognjevitem govoru nagovorila krave in bike v Anhovem oz. vsej Sloveniji.

”Predstavniška demokracija vas je uspavala. Predstavniki goveda so kleptomanski sociopati, vi pa prosti čas porabljate za sedenje na kavču in spremljanje nekih idiotov, ki se po Franciji vozijo s kolesom. Za božjo voljo, v 21. stoletju sredi Evrope nimate pitne vode! Izbire ni več: ali boste šli na ulice in pašnike ter pričeli aktivno sodelovati v vodenju naše črede, ali pa bodo vaši telički umrli v pustinji globalnega segrevanja in nuklearne vojne,” je simentalka Pika v ognjevitem govoru povedala zbrani množici.

Nato se je srečala z lastniki tovarn, ki onesnažujejo vodovod, in jim zagrozila z zaplembo njihove lastnine zaradi ogrožanja zdravja živali, če nemudoma ne sanirajo nastale škode.

Ekskluzivno za Norokravo pa je krava Pika posvarila celotno živalsko kraljestvo: ”Zemlja je preživela že pet velikih izumrtij, pa še vedno kroži okoli Sonca. Tudi šesto izumrtje bo planet preživel, le nas ne bo več tu.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*