KOŠARKARSKA BOMBA: Bavčar v KK Svoboda!

Pestro dogajanje na košarkarski tržnici: k Svobodi se seli še odlični playmaker Boško Šrot, neuradno v KK Dob prihaja prvi strelec Slovenske korupcijske lige Zoran Jankovič!

Košarkarska igrišča v času koronavirusa samevajo, je pa zato toliko bolj živahno dogajanje v ozadju.

Iz Korupcijskega kluba Svoboda je tako zjutraj prišla vest, da so se okrepili z enim najboljših centrov vseh časov, legendarnim Igorjem Bavčarjem!

Bavčar je zadnje tri sezone preživel pri KK Dob, kjer je s fenomenalnim organizatorjem igre Boškom Šrotom tvoril ubijalski dvojec, ki je na Dob prinesel dva ligaška naslova, pokal, tri kovčke gotovine in sedem offshore podjetij, v zadnji sezoni pa je njihova igra nekoliko padla.

Spomnimo, v končnici lige jih je popolnoma povozila ekipa Mestne občine Ljubljana, saj Dobovci niso in niso našli odgovora na prvega strelca korupcijske lige Zorana Jankovića, ki je s prodori v gradbeni sektor kraljeval v domačih Stožicah, v slogu Jamesa Hardna pa je bil pogosto tudi enigma za sodnike in tožilce.

Prav Janković naj bi po odhodu Šrota in Bavčarja okrepil vrste KK Dob, vendar posel neuradno še ni sklenjen, saj naj bi se dokumentacija o prestopu izgubila, hitro pa se bliža tudi prestopni rok.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*