Koronavirus z NOKAVTOM v 1. rundi odpihnil Kapitalizem z boksarskega prestola!

Dvoboj je bil povsem enostranski, Kapitalizem brez možnosti za zmago. Še vedno je v komi, morali so ga celo oživljati z državnim denarjem!

Pričakovali smo dvoboj epskih razsežnosti, dobili pa enostranski masaker!

V Las Vegasu sta se nocoj za težkokategorno krono udarila prvak Kapitalizem in izzivalec Koronavirus, oba še brez poraza.

Na tehtnici je bila 70-letna vladavina Kapitalizma, kjer je premagal številne legendarne borce, od ruskih mojstrov Komunizma in Socializma do nemške in Socialdemokracije.

Strokovnjaki so zato pričakovali gladko zmago ameriške boksarske legende, dobili pa povsem nekaj drugega.

Koronavirus je s skakanjem po ringu spominjal na Muhammada Alija, nato pa je z nenadnim navalom okužb z desne in leve vrgel jekleno palico v kolesje Kapitalizma.

Kapitalizem se je sprva branil z ignoriranjem Korone ter s skrivanjem števila obolelih v tesnem gardu, nato je poizkušal z nekaj blagimi protiudarci, na koncu pa je po manj kot minuti borbe obležal na tleh.

Zaradi popolne neodzivnosti po nokavtu je bila potrebna takojšnja zdravniška pomoč, Kapitalizem so morali celo oživljati z državno pomočjo, nato pa so ga s helikopterskim denarjem nemudoma odpeljali v bolnišnico!

Koronavirus je po gladki zmagi povedal: ”Pričakoval sem vsaj takšen odpor, kot sem ga doživel v borbi s Komunistično Kitajsko, dobil pa sem nasprotnika s sesutim zdravstvenim sistemom in vsesplošno prikrito revščino.”

Iz tabora Kapitalizma so že podali zahtevo po ponovnem dvoboju, saj pravijo, da Koronavirus ni fer, in da Kapitalizem ni bil narejen za takšne borbe.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*