Kontinentalna Evropa končno ustavila imigracije iz VB!!!

Združeno kraljestvo alkoholikov in primitivcev. Evropejci imajo dovolj primitivnih britanskih imigrantov. Kozlanje, vpitje in nespoštovanje osebja na letu iz Manchestra v Zadar. Njihove vrednote so nekompatibilne z judeokatoliško Evropo.

Kot kaže, je imigrantom z Otoka v Evropi odklenkalo. Potem, ko so se morali potniki, letalsko osebje in hrvaška policija ukvarjati s hordo podivjanih in pobruhanih neotesancev iz Velike Britanije na letu v Zadar, so premieri evropskih vlad stopili skupaj in zaprli mejo med civiliziranim svetom in barbari.

V Evropskem parlamentu smo slišali pretresljiva pričevanja župana Hvara, kjer morajo domačini stopati prek nezavestnih Britancev, kabinskega osebja Ryanaira, ki je zadolženo za čiščenje bruhanja in preprečevanje odpiranja vrat med letom ter španskih, hrvaških in grških gostincev, katerih lokali izgledajo slabše kot tisti v Damasku.

Resolucijo o zaprtju meje med Evropo in Združenim kraljestvom neotesancev so kot prvo v zgodovini Evrope podprle vse politične barve – od Macrona in Merklove do višegrajcev. Evropa ima tako še vedno prihodnost.

Gre za drugačno kulturo

Kljub temu pa so se zopet pojavili glasovi strpnosti, ki zagovarjajo civiliziranje Britancev in ne izolacije.

Sociologinja Mojca Fikus s fakultete za družbene vede, ki se ljubiteljsko ukvarja tudi s socialnim darvinizmom, pravi, da do Britancev ne smemo biti nestrpni.

”To je narod, ki je iztrebil dva kontinenta, izumil koncentracijska taborišča in neoliberalizem, njihov narodni heroj Churchill pa je javno izrazil prezir do Ircev, Arabcev, Judov in temnopoltih ljudi. Ob Mussoliniju pa je doživel erekcijo. Temu primerna je njihova kultura tudi danes.”

Kot nam je povedala Fikusova, pa pogosto ne razumemo ritualov britanske kulture.

”Scanje po zidovih mestnih znamenitosti izkazuje spoštovanje do tega kraja. Tudi kraljica se vedno poščije na glavni trg, ko obišče tujo državo.”

Z razbijanjem lokalov in gostilen pa naj bi po mnenju sociologov britanski samci dvorili samicam.

Kakor koli že, Evropa se je odkrižala Britancev, naslednji so na spisku ruski turisti.

Velika Britanija, svetilnik civilizacije.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*