Konjunkcija Saturna, Jupitra in Premiera na zimski solsticij: je Premier Izbranec, o katerem govori noriška prerokba?

Starodavna prerokba govori o pogumnem princu, ki bo pokončal nevladne organizacije, tožil pol vasi in za strašnega zmaja okrivil tlačane.

Danes ob 17:00 bomo priče izjemnemu astronomskemu pojavu, ki se bo zgodil prvič v zgodovini človeštva: na zimski solsticij bo prišlo do konjunkcije Saturna, Jupitra in Premiera!

Med ljudstvom je zato že slišati šepet o uresničitvi starodavne noriške prerokbe, v kateri so prebivalci rimske province Norik, Norci, napovedali prihod Izbranca.

Z vprašanji smo se obrnili na oddelek za zgodovino ljubljanske filozofske fakultete, kjer pa so nas vezali na oddelek za psihiatrijo ljubljanskega kliničnega centra.

Zato smo se obrnili na univerzo v Prištini, kjer so bili bolj profesionalni.

Dr. Branqo Grimsi, predsednik katedre za fitnes, globalno ohlajanje in alternativno zgodovino: ”Tekst je jasen: ko bo na nebu prišlo do srečanja treh velikanov, bo na prestolu Norika sedel On, izbranec bogov. Norci so na izpolnitev te prerokbe čakali stoletja, sedaj pa so njihovi potomci Slovenci končno dočakali ta veličasten trenutek. Janez Janša je princ, ki je bil obljubljen.”

Prerokba pa se ne konča tu.

“Ob najtemnejši uri bo Norik napadel strašni zmaj, ki bo pojedel dedke in babice in matere in očete ter razdejal ekonomijo. Princa pa zmaj ne bo pretirano zanimal, saj mediji pretiravajo z njegovo velikostjo, ampak se bo spopadel s pravim sovražnikom – uradnim listom in nevladnimi organizacijami,” nadaljuje dr. Grimsi.

Princ naj bi tako iz Norika naredil zgledno fevdalno vukojebino iz 9. stoletja, kasneje pa naj bi po pričevanju prerokbe vse skupaj prodal Ogrom in se umaknil v zaslužen pokoj.

Potomci veličastnega naroda Norcev zato danes z nestrpnostjo gledamo v nebo in čakamo na asteroid.

Komentarji: 1 "Konjunkcija Saturna, Jupitra in Premiera na zimski solsticij: je Premier Izbranec, o katerem govori noriška prerokba?"

  1. Oglasil se je tudi ddr. Roberto Pollnari iz Univerze v Palermu, ki proučuje vpliv politikov na spolno vedenje zelenih žab. Ocenjuje, da bo noriški princ zmotiviral svetovno žabjo populacijo in z njihovo pomočjo zavladal planetu. Morda se mu obeta nov naziv: žabji princ.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*