Konferenca Nata v Ljubljani poteka v znamenju boja proti jemenskim otrokom

Poveljniki premlevajo ideje, kako dokončno uničiti trdožive jemenske otroke. Morda bi lahko iz letal metali igrače, v katerih je eksploziv?

Do nedelje bo v Ljubljani potekala konferenca poveljnikov držav članic zveze Nato.

Glavna tema pogovorov bo vojna v Jemnu, ki se vleče že peto leto, Natova zaveznica Saudska Arabija pa še vedno ni blizu zmage, saj je v petih letih uspela pobiti samo okoli 100.000 otrok.

Poveljniki zato iščejo rešitev, kako dokončno rešiti problem jemenskih otrok, ki so še vedno živi.

Lakota, bolezni in bombardiranje jih niso zlomili

Konferenci predseduje britanski general William Peach, čigar država, ki jo vodijo domoljubni konservativci, je samo v pol leta Saudijcem prodala za prek 650 milijonov funtov orožja.

General Breskva: ”Otroke poizkušamo pobiti z bombardiranjem šolskih avtobusov (mojstrovina ameriških bomb) in šol, vendar se še vedno branijo. Tudi lakota in bolezni jim ne pridejo do živega, saj se še kar naprej držijo svojih življenj.”

Otroke bodo tako poizkušali z živčnim plinom in plišastimi igračami, napolnjenimi z eksplozivom, prepričati, naj se vendarle odpovedo svojim življenjem.

Evropa mora braniti svoj način življenja, nikoli ne bomo pokleknili pred agresijo jemenskih otrok – pred ministrstvom za obrambo zato poteka shod v podporo našemu zavezništvu s Saudsko Arabijo! Vabljeni!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*