Konec nepremičninske krize? V Ljubljani prvo nakupovalno središče z luksuznimi Airbnb stanovanji in garažno hišo!

S projektom Shopping Villa HochStapler bo država postrigla kremplje mladim družinam, študentom in revnim, ki na nepremičninskem trgu povzročajo anomalije.

Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in metanje gnilih paradižnikov v revne bodo danes predstavili najnovejši nepremičninski projekt, ki pomeni začetek konca nepremičninske krize.

Projekt nosi ime Shopping Villa HochStapler, gre pa za t.i. hibridno gradnjo, kjer arhitekt v eni stavbi reši več socialnih problemov.

Minister Janez Cigler Kralj: ”Gre za eno redkih področij, kjer se NSi strinja z ljubljanskim županom Jankovićem. Dve zadevi sta, ki jih v Sloveniji primanjkuje: nakupovalna središča in luksuzna stanovanja. Slovenija bo zares svobodna šele takrat, ko bo geodetska uprava celoten seznam slovenskih nepremičnin prenesla na Airbnb.”

V Shopping Villi HochStapler, ki bo stala na območju mestnega parka Tivoli, bo zato prvih šest nadstropij namenjenih največjemu nakupovalnemu centru na svetu, v zgornjih nadstropjih bodo luksuzna stanovanja, na strehi pa rekreacijski park s katapultom za metanje gnilih paradižnikov na revne – zanimivo, v skladu z najnovejšimi arhitekturnimi trendi stavba ne bo vsebovala knjižnice.

Občina in država upata, da bo s tem projektom Ljubljana na lestvici cen nepremičnin končno prehitela Tokijo, s čimer bi se znižal nivo arogance slovenskega delavca, ki mu lastništvo nepremičnine daje določeno mero svobode v odnosu do delodajalca, kar že leta duši slovenski BDP.

Komentarji: 2 "Konec nepremičninske krize? V Ljubljani prvo nakupovalno središče z luksuznimi Airbnb stanovanji in garažno hišo!"

  1. Saint Pepsi | 05/08/2020 ob 10:38 | Odgovori

    Hvala, Margaret Thatcher

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*