Končno tudi pomoč samozaposlenim: vlada umika omejitve glede količin nabranega regrata!

Espejevci bodo lahko nabrali do 2 kg regrata na dan, pri nabiranju čemaža omejitve še vedno veljajo.

Vlada Ljudske republike Slovenije pod vodstvom presvetlega Premiera Kim Jong Jan-Se je danes javnosti predstavila ukrepe za pomoč vsem samozaposlenim, ki jih je prizadela epidemija koronavirusa.

Država bo za vse espejevce začasno zamrznila uredbo F-U/2536/23, ki regulira nabiranje regrata.

Samozaposleni bodo lahko tako na dan nabrali 2 kg te svete trave, medtem ko bo za ostale državljane še vedno veljala omejitev enega kilograma nabranega zelenega kaviarja.

Minister za počivalstvo Zdravko Gospodalšek je za naš radio povedal: ”Na vladi smo razmišljali tudi o sprostitvi regulative glede nabiranja čemaža, vendar pa smo na koncu prišli do zaključka, da bi bil to prevelik poseg v prosti trg, saj bi imeli naši espejevci preveliko prednost pred samozaposlenimi iz ostalih držav, ki morajo v teh časih jesti zgolj travo.”

Espejevci so vladni predlog vseeno pozdravili, če potrebujete prevod sodnega spisa, novo mizo ali frizuro, ali pa želite opremiti dnevno sobo z novo sliko, se zglasite na lokalnem travniku.

Komentarji: 1 "Končno tudi pomoč samozaposlenim: vlada umika omejitve glede količin nabranega regrata!"

  1. Saint Pepsi | 17/03/2020 ob 10:24 | Odgovori

    Ukrepi so nujni! Takoj potrebujemo stateškega partnerja za naš regrat in travo, idealno s prodajo celotne narave za 1€ slamnatemu finančnemu skladu iz Delawara. V ameriškem raju je plastenka Coca Cole 80 centov! Vemo, da zmoreš, Zdravko!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*