Končno: obeta se nam več radarjev in privatizacija kazni za prehitro vožnjo!

Ker ima javnost interes v manj radarjih in nižjih kaznih, jo je ministrstvo izločilo iz postopka. Obrnilo se je na prodajalca merilnikov hitrosti.

Pravijo, da se vsakič, ko privatiziramo del države, nekje na svetu rodi mavrični samorog ter na Zemlji zaveje duh po toplem kruhu in cvetju.

In danes so samoroga na svet spravili komisarji iz državnega sveta, policije in notranjega ministrstva.

Sašo Živkoviča iz podjetja Intermatic, ki policiji in občinam prodaja merilnike hitrosti, je namreč uradnikom povedal, da država potrebuje več merilnikov hitrosti.

In da bi morala kazni za prehitro vožnjo obdelovati privatna podjetja – in notranje ministrstvo se z njim strinja.

Bravo!

Tako je, bravo, drugega ne moremo dodati!

Živkovič prodaja radarje, torej je zagotovo ekspert s tega področja – če pravi, da moramo kupiti več radarjev, bi ga bilo modro poslušati.

In ne samo to: njegovo podjetje je Urad za meroslovje prijavil na Komisijo za preprečevanje korupcije – na natečaj za nagrado podjetjem, ki so dosegla poseben standard na področju korupcije.

Privatiziranje obdelave kazni pa ima načeloma tudi pozitivne lastnosti: privatna podjetja bodo imela o nas še več informacij, kar je dobro, kazni pa bodo še višje, kar je tudi dobro.

Na tem mestu je torej vprašanje samo še, kako debilno je slovensko ljudstvo – skorumpiran uradnik in prodajalec gasilnih aparatov sta povedala, da moramo v vsako stanovanje namestiti odprto jeklenko za plin in sod bencina! Hitro, na bencinsko črpalko!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*