Komunisti pred parlament postavili drogove, ki bodo zastirali pogled na Premierov kip!

Župan Janković zopet nagaja Premieru! Ob predsedovanju Gibanju neuravnovešenih bi morali pred parlamentom odkriti 28 m kip Premiera, ki pa ga bodo sedaj zastirale zastave!

Kontrarevolucionarne sile ne počivajo, tokrat so udarile naravnost v srce naše demokracije – v našega Premiera!

Pred dnevi je namreč ljubljanski župan Zoran Janković (mehki č) na rob Trga republike nasproti parlamenta postavil pravi gozd drogov, ki zastirajo pogled na hram kleptokracije!

Namen postavitve tega jeklenega monstruma je seveda nagajanje Premieru ob prihajajočem predsedovanju Gibanju neuravnovešenih – spomnimo: decembra je parlament soglasno izglasoval postavitev 28-metrskega kipa Premiera pred parlamentom, ki bi ga svečano odkrili na dan slovenskega prevzema predsedovanja Gibanju neuravnovešenih.

Pogled na kip bodo sedaj zastirali drogovi in zastave, zaradi česar bo praktično neviden.

Predstavnik centralnega komiteja za stike z rajo, tovariš Uroš Urbanija: ”Gre za eklatanten zločin proti brutalistični arhitekturi in napad na naš narod! Evropa ima pravico videti Premierov kip! Če drogovi do konca tedna ne izginejo, bomo kip premaknili na sredino Trga republika.”

Podžupan in profesor arhitekture Janez Koželj pa na drugi strani stoji za odločitvijo občine: ”Glejte, ljudje božji, tri službi imam: sem podžupan, imam arhitekturni biro pa še predavam na fakulteti za arhitekturo. Delam 24 ur na dan, boli me ku***, kje stojijo drogovi. ”

Kot kaže, bo torej boj med Premierom, ki želi svoj kip na primernem mestu, in županovim kabinetom, ki ga boli ku*** za cel svet, še trd – kot po navadi pa je v sredini zopet ljudstvo!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*