Komunikacijski kompromis vlade: odloki po novem objavljeni na Twitter profilu @Bruno9242745

Vlada odgovarja na očitke javnosti, da Premierov zasebni Twitter račun ni primerno mesto za uradne objave. Bruno: spremenjen 3. člen ZKZ, je Kučan Sorošev sin?

Z vlade so danes sporočili, da spreminjajo uradni kanal obveščanja javnosti o zakonodajnih spremembah, korona odlokih in zunanjepolitičnih odločitvah.

S Twitter računa @JJansaSDS se uradne objave naše države selijo na račun @Bruno9242745 – vlada upa, da bo s to potezo pomirila pomisleke javnosti, ki je Premieru očitala, da uporablja zasebni Twitter za uradno vladno komunikacijo.

Uroš Urbanija, direktor Urada vlade za komuniciranje, resnico in oddajo planšarskih koč: ”Bruno nima blokiranega nobenega uporabnika Twitterja, zato verjamemo, da bodo vsi državljani ažurno obveščeni o vladnih odločitvah, zločinih Georga Soroša, goljufijah na ameriških volitvah in morebitnih napadih reptiljanskih nezemljanov.”

Brunu9242745 smo poslali več novinarskih vprašanj, v odgovor pa nam je zaenkrat poslal gif prdečega slona.

Smo pa na njegovem Twitter profilu oz. Uradnem listu RS prebrali, da je prišlo do spremembe 3. člena Zakona o kmetijskih zemljiščih, da je Luka Mesec 28. 6. 1914 v Sarajevu ustrelil Franca Ferdinanda in s tem začel prvo svetovno vojno, in da naša država zahteva aretacijo Joeja Bidna, ko bo prvič stopil na evropska tla.

V pričakovanju preleta ameriških letal vas pozdravljamo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*