Komunalno blato v Hočah ilegalno odložila Nova24TV!

Šlo naj bi za digitalizirane komunalne odplake Nove24TV, ki so stranski produkt njihovega programa. Zdravniki svarijo: blato Nove24TV izjemno nevarno, povzroča odmiranje možganskih celic in popolno izgubo dostojanstva!

Zgodba o ilegalnem komunalnem blatu, ki je bilo odloženo v Hočah, dobiva nove razsežnosti!

Danes so kriminalisti sporočili, da so po intenzivni preiskavi odkrili vir blata, ki je povzročilo popolno degradacijo okolja in predstavlja eno najhujših okoljskih in zdravstvenih katastrof v zgodovini naše države.

“Laboratorijska analiza je v komunalnem blatu odkrila sledove verbalne in miselne diareje, ki jo proizvajajo na Novi24TV. Po zakonu bi morali te nevarne odpadke naložiti v spletno greznico Twitter, kjer jih nato ekipa romunskih spletnih komunalnih delavcev in Premier razširijo po svetu, zakaj so končali v gozdu, pa še preiskujemo,” so povedali kriminalisti.

Civilna zaščita je ob najnovejšem preobratu opozorila okoliške prebivalce, naj se blatu ne približujejo, prav tako pa jim bodo do sanacije katastrofe dostavljali pitno vodo in normalne medije.

Strokovnjaki s področja biološkega orožja so namreč povedali, da so komunalne odplake z Nove24TV izjemno nevarne, saj pri ljudeh povzročajo odmiranje možganskih celic, verbalno diarejo in popolno izgubo dostojanstva.

Nova24TV je sicer največji obrat za predelavo televizijske in spletne greznice v Sloveniji, tokratno ilegalno odlaganje njihovega blata v naravo pa bo zagotovo odprlo javno debato o vplivu spletne greznice na realno življenje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*