Komet, imigranti in koronavirus: smo podcenjevali vpliv Murgel?

Janša prevzame oblast, nenadoma izbruhne cel kažin. Kaj je delala Štefka Kučan na Mednarodni vesoljski postaji, ravno ko je nad Slovenijo razneslo komet?

Vprašanj je veliko, odgovorov malo.

Premier Janez Janša še niti ni uradno prevzel vodenja vlade, svet pa se že utaplja v številnih ”krizah”, ki so nastale prek noči.

Najprej je svet zajela epidemija koronavirusa, ki se je začela v kitajskem mestu Wuhan.

Dejstvo, da ”wuhan” v mandarinščini pomeni Murgle, so mainstream mediji zamolčali oz. so enostavno dejali, da gre za naključje.

Kot so zamolčali pričevanje sestrične našega lokalnega peka, ki dela v UKC, in je na lastne oči videla, da so v kleti bolnišnice izkopali poseben bunker, v katerega shranjujejo obolele Slovence, nezemljane, jetija in stare tvite poslanske skupine SMC.

Nato je nad Slovenijo počilo.

Nad našo državo naj bi razneslo komet in to ravno v času, ko je Mednarodno vesoljsko postajo obiskala Štefka Kučan – naključje?

Je želela Štefka s kometom preusmeriti pozornost od svojega moža, ki je ravno v tem času na turški meji odpiral vrata in v Evropo spustil tisoče imigrantov?

Kučan – 5 črk. Ebola – 5 črk. Bo Kučan po koronavirusu nad Evropo spustil še ebolo in s tem zrušil vlado novega Premiera? Kje je bil Milan 11. septembra? Je video posnetek, kjer bivši predsednik na potapljajočem Titaniku iz rešilnega čolna vzame otroka in nato zasede njegovo mesto, resničen? Kam gredo štumfi, ki izginejo v pralnem stroju?

Vprašanj je veliko, odgovorov malo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*