Kolumna: Bitka s Kralji ulice dobljena, vojna z invalidi in revnimi še ne!

Včerajšnji dan z zlatimi črkami zapisan v slovensko zgodovino. Vendar ne smemo spati na lovorikah, dokler invalidi, upokojenci in revni kot trakulje parazitirajo v črevesju podjetnikov.

Včeraj so po celotni državi potekala slavja ob ukinitvi dodatka za delovno aktivnost, danes pa je čas za trezen razmislek o tem, kako naprej.

Ustvarjalci bogastva smo dosegli pomembno zmago v bitki za socialno pravičnost, vendar naš sovražnik ne spi.

Prav sedaj, ko pišemo te vrstice, se formirajo bataljoni invalidov in brigade lačnih upokojencev, ki snujejo, kako bodo iz ust naši otrok vzeli brezglutenski burger in iz njihovih ušes iztrgali slušalke za 600 evrov.

Invalidni, ostareli in revni lev je ranjen in ranjen lev je najbolj nevaren.

Prav zato je nujno, da sedaj udarimo v srce sovražnika in skozi parlament spravimo zakonodajo, ki bo invalide, revne in otroke motivirala za vstop na trg dela, upokojence pa za vstop v nebeško kraljestvo.

Premagali smo suženjstvo, iz tovarn osvobodili otroke in uvedli splošno volilno pravico – čas je, da lenuh in brezdelnež odplačata kredit z delom, da revne otroke od malega naučimo pomembnosti trdega dela, in da o državnih zadevah odločajo tisti, ki plačajo največ davka!

Svoboda bo zmagala, podjetniški duh bo izpljunil zamašek revščine in invalidnosti, ušel iz steklenice in zavel po celotni Sloveniji!

Do kdaj bodo še invalidi brcali naše trdo delo?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*