Kolumbijski kmetje kontaminirali kokain z LSD-jem, gospodarska rast +4.674 %!

Na Wall Streetu pričeli trgovati z bitji iz 8. dimenzije, novi ezoterični finančni produkti potisnili BDP v nebo, nevarnost inflacije minila! Palčki in zajčki medtem svarijo pred balončkom.

Pošiljka kokaina, ki je iz Kolumbije prejšnji teden prispela v New York, London, Tokio in druge finančne centre sveta, naj bi vsebovala abnormalne vrednost LSD-ja, kar je na finančnih trgih povzročilo pravo prebujenje.

Pošiljko kokaina naj bi iz hudomušnosti z LSD-jem kontaminirali kolumbijski kmetje, njihova šala pa je se je sprevrgla v pravo renesanso kapitalizma.

Z Wall Streeta so tako sporočili, da so vzpostavili stik z 8. dimenzijo, kjer živijo samorogi z višjim razumevanjem neoliberalnih ekonomskih teorij – predali so jim ezoterično znanje o finančnih produktih, ki iz nič ustvarjajo gospodarsko rast, rezultat pa je kar 4.674-odstotna rast ameriškega BDP-ja!

Gre za najvišjo zabeleženo gospodarsko rast, odkar je Google preselil poštni nabiralnik s Kajmanov na Irsko.

Rekordi pa padajo tudi drugod po svetu.

Finančniki iz Frankfurta so med tripom obiskali drugo vesolje, kjer t.i. efekt pršenja (trickle down economics) dejansko deluje, sedaj pa bodo to novo znanje aplicirali tudi pri nas – kot kaže, je bila najnižja davčna stopnja za bogate še vedno previsoka, tako da bo najvišji 0,1 odstotek prebivalstva po novem obdavčen z negativno stopnjo.

Kljub obetajočim rezultatom pa nekateri kritiki vendarle pozivajo k previdnosti.

Palčki in zajčki, ki so na Zemljo vstopili prek portala v Tokiu, tako menijo, da svetovne ekonomije ne bi smeli voditi sociopatski manijaki na drogah.

Kakor koli že, BDP pravi drugače.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*