Kolesarjem odzvonilo – uvrščeni na seznam terorističnih skupin

Javnost končno uspela. Po letih pritiska na mednarodne inštitucije so kolesarji končno uvrščeni na seznam terorističnih skupin. Tour de France prekvalificiran v propagandno orodje teroristične skupine.

Združeni narodi so sinoči na seznam terorističnih skupin uvrstila kolesarje. Manuel Birocrates, visoki predstavnik EU za obrambo, ki meri 172 cm, je povedal, da med evropskimi državami vsaj na enem področju vlada konsenz: “Kolesarji so teroristi. Terorizirajo tako voznike kot tudi pešce in živali. Skupaj z ameriškimi prijatelji smo se zato odločili, da jih uničimo.” V gradivu, ki smo ga ob koncu tiskovne konference dobili novinarji, so našteti zločini, ki jih ameriška administracija in evropski komisariat očitata kolesarjem:

  • vožnja kolesarjev vzporedno, s čimer blokirajo vozni pas,
  • t.i. guzenje ob avtomobilih, ko čakajo pri semaforju, in nonšalantno praskanje vozil,
  • izsiljevanje pešcev in na splošno aroganten odnos do ljudi,
  • plašenje živali in dojenčkov z retardirano vožnjo,
  • pridobivanje radioaktivnega materiala in drugih komponent za izdelavo nuklearnega orožja za množično uničenje.

Birocrates je povedal, da pogovori z Američani glede vojaške akcije še potekajo, kategorično pa je zavrnil uporabo kopenskih sil: “Uporabili bomo brezpilotna letala in nevidne bombnike B-2, ki pa jih morajo Američani še najti. Po hodnikih Bruslja se slišijo govorice, da naj bi mednarodna koalicija najprej udarila po Nizozemski, Saudski Arabiji kolesarstva.

Člani ljubljanskega kolesarskega društva na pripravah za maraton Franja

Glede na to, da je kolesarstvo precej priljubljeno tudi v Sloveniji, smo se za komentar omenjenih obtožb obrnili na predsednika ljubljanskega Kolesarskega društva Rog, Abu Musaba al Koželija. Zanikal je obtožbe terorizma in povedal, da si njegovo društvo prizadeva zgolj za preureditev ljubljanske obvoznice v kolesarsko stezo in zaprtje mesta za vozila in pešce. Na vprašanje, zakaj ima v garaži petnajst kilogramov obogatenega urana, pa je odgovoril, da izdeluje nuklearni reaktor.

Odločitev mednarodne skupščine pa pomeni konec tudi za vsakoletni zbor teroristov v Franciji, t.i. Tour de France.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*