Klošar Roman se dela norca iz Slovencev!

Dvotirni sistem pravice v Sloveniji. Ljubljanski klošar Roman že leta izigrava upnike. Stalno prebivališče v Dubaj, premoženje v London, pravico v sekret. Zakaj država ščiti klošarje?

Nov dan, nov dokaz, da ima del Slovencev speljano tripasovno obvoznico mimo slovenskih sodišč v Dubaj.

Ljubljanski klošar Roman, ki je javnosti poznan po številnih aferah iz časa Pahorjeve vlade (uriniranje po javnih stavbah, javno razkazovanje, izposoja delavcev Vegrada za dokončanje kartonaste škatle itd.) je še enkrat izigral slovensko sodstvo.

Pred dnevi je svoje premoženje (kartonasta škatla in liter vina) prepisal na svoje londonsko podjetje, nato pa je sam s seboj podpisal pogodbo o prevzemu taistega premoženja.

Država ga je za pretekle prekrške že večkrat poizkušala sankcionirati, vendar se je s pravnimi manevri spretno izogibal plačilu kazni za javno uriniranje in razkazovanje. Najprej je stalno prebivališče prestavil v Dubaj, ki je znano pribežališče klošarjev, sedaj pa je s prepisom premoženja naši državi povsem zavezal roke.

Kdaj bo naša država normalna?

Slovenci tako ne vidimo luči na koncu tunela, saj klošarji prek političnih poznanstev vlečejo vse niti v naši državi.

Vse več naših sodržavljanov tako odhaja v tujino, kjer je kruh mehkejši in kaviar ravno dovolj slan.

Prav včeraj so novinarski kolegi s Siola objavili zgodbo o še dveh uspešnih Slovencih, ki zapuščata našo greznico.

Simona Dimic in Roman Horvat, uspešna lastnika podjetja, ki prodaja letalske vozovnice državi, sta imela poln kufer političnih spletk in prevar. Letalske vozovnice gresta tako prodajati turistom na eno bahamskih plaž.

Žalostno, kam tonemo?

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*