Klimatologi izračunali: na zadnji dan človeštva bo rast BDP-ja 1,2 %. Ni slabo, lahko pa bi bilo bolje!

S sprejetjem enotne davčne stopnje in nekaj odstotnim rezom sociale se bomo približali celo dvema odstotkoma! Nato sledi recesija in ponovno čakanje na evolucijo.

Klimatologi z univerze v Chicagu so izračunali, da bo rast bruto domačega proizvoda planeta Zemlje na zadnji dan človeštva okoli 1,2 odstotka.

21. novembra 2131, ko bo povprečna temperatura na Zemlji za 6 stopinj višja kot danes, masovne imigracije zaradi lakote, žeje in ekstremnih vremenskih ujm pa bodo človeštvo pahnile v nuklearni holokavst, bomo tako imeli spodobno rast, brezposelnost pa naj bi bila nekje okoli 9 odstotkov.

V Mednarodnem monetarnem skladu (IMF) so bili nad novico zadržani, prvo ime IMF-ja Kristalina Georgieva: ”1,2 odstotka ni slabo, smo pa že aktivirali predsednike vlade, saj lahko z določenimi ukrepi rast spravimo proti dvema odstotkoma. Človeštvo mora stopiti skupaj, ne smemo dopustiti, da bo naša vrsta izumrla s tako nizko rastjo!”

Neuradno se omenja višanje DDV-ja, ukinitev davčnih obveznosti za milijarderje in privatizacijo zraka.

Spomnimo, mamuti so svoj življenjski cikel na Zemlji zaključili z recesijo, saj se je njihov proračun zlomil zaradi mater samohranilk, na drugi strani pa so orjaški ozkoglavi medvedi z davčnimi olajšavami za bogate in deregulacijo svojo pot končali s 5-odstotno rastjo.

Človeštvo mora stopiti skupaj! Dvoodstotna rast bi bila kar lep dosežek za našo vrsto!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*