Dan svetovnega okoljskega dolga: na zadnji dan človeštva bo rast BDP-ja 1,2 %!

S sprejetjem enotne davčne stopnje in nekaj odstotnim rezom sociale se bomo približali celo dvema odstotkoma! Nato sledi recesija in ponovno čakanje na evolucijo.

Danes obeležujemo dan svetovnega okoljskega dolga, na današnji danes smo torej že porabili toliko naravnih virov, kot jih lahko Zemlja obnovi v enem letu.

Klimatologi z univerze v Chicagu pa so izračunali, da bo rast bruto domačega proizvoda planeta Zemlje na zadnji dan človeštva okoli 1,2 odstotka.

21. novembra 2131, ko bo povprečna temperatura na Zemlji za 6 stopinj višja kot danes, masovne imigracije zaradi lakote, žeje in ekstremnih vremenskih ujm pa bodo človeštvo pahnile v nuklearni holokavst, bomo tako imeli spodobno rast, brezposelnost pa naj bi bila nekje okoli 9 odstotkov.

V Mednarodnem monetarnem skladu (IMF) so bili nad novico zadržani, prvo ime IMF-ja Kristalina Georgieva: ”1,2 odstotka ni slabo, smo pa že aktivirali predsednike vlade, saj lahko z določenimi ukrepi rast spravimo proti dvema odstotkoma. Človeštvo mora stopiti skupaj, ne smemo dopustiti, da bo naša vrsta izumrla s tako nizko rastjo!”

Neuradno se omenja višanje DDV-ja, ukinitev davčnih obveznosti za milijarderje in privatizacijo zraka.

Spomnimo, mamuti so svoj življenjski cikel na Zemlji zaključili z recesijo, saj se je njihov proračun zlomil zaradi mater samohranilk, na drugi strani pa so orjaški ozkoglavi medvedi z davčnimi olajšavami za bogate in deregulacijo svojo pot končali s 5-odstotno rastjo.

Človeštvo mora stopiti skupaj! Dvoodstotna rast bi bila kar lep dosežek za našo vrsto!

Komentarji: 2 "Dan svetovnega okoljskega dolga: na zadnji dan človeštva bo rast BDP-ja 1,2 %!"

  1. Do dveh odstodkov lahko pridemo le z takojšnjo regulacijo levičarjev!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*