Kitajski virus mutiral, revnim je pričel plačevati položnice!

Vrag je vzel šalo! Sklican Varnostni svet ZN, meje zaprte, Zemlja v karanteni, na cestah vojska, angažirani vsi znanstveniki sveta, nuklearno orožje v pripravljenosti!

Včeraj pozno ponoči so kitajske oblasti svetu sporočile strašljivo vest: koronavirus je mutiral!

Gre za grozljivo mutacijo Robin-Hood, kjer virus jemlje denar bogatim in nato plača kredite in položnice revnim!

Vse države sveta so v trenutku na stran pometle stare zamere, 30 minut po oznanitvi spremembe v delovanju virusa pa je bil sklican Varnostni svet Združenih narodov.

Po dveh minutah razprave je bil med državami dosežen konsenz o skupnem boju proti koronavirusu, milijarderji pa so se strinjali z višjo obdavčitvijo, saj bo boj proti Robinu-Hoodu drag.

Obenem so bili sprejeti še številni drugi ukrepi: Zemlja je v karanteni, vojska na cesti, če pa je virus odplačal tudi vaše kredite, ste dolžni denar nemudoma vrniti pravim lastnikom.

Voditelji sveta so se še strinjali, da raje vržejo Zemljo v zrak z nuklearnim orožjem, kot pa da pustijo virus pri življenju.

Anonimni milijarder je povedal: ”Raje umrem, kot pa da nekdo z mojim denarjem, ki ga je zaslužil moj prapradedi, plača hrano svojim otrokom!”

Tako, v eni uri in tridesetih minutah se je svet aktiviral proti globalni grožnji kitajskega virusa, s čimer je bilo Gretino jokanje o pomanjkanju mednarodnega sodelovanja postavljeno na laž.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*