Kim Kardashian v APOKALIPTIČNEM primežu svojih štirih OTROK, Afrika v primežu KOBILIC!

Kim pravi, da karantenska skrb za 4 otroke brez služabnikov zahteva ogromno naporov. Vzhodno Afriko dosegel nov roj kobilic, umrlo bo … zmanjkalo prostora.

Včeraj smo prek televizijskih sprejemnikov nestrpno spremljali čustven intervju ameriške zvezdnice Kim Kardashian.

Kim je bila oblečena v elegantno sivo obleko brez rokavov, nosila je uhane (dva) francoskega dizajnerja Gérarda Depardieuja, lase pa je imela spletene v prisrčno kito, ki jo je nosila že na oskarjih 2017, padala pa je prek njene leve rame (in ne prek desne, kot so napačno navajali nekateri mediji).

Kraljica ameriške pop kulture se je novinarjem potožila, da je skrb za štiri otroke zelo naporna, saj morata z možem kuhati, prati, pospravljati in animirati otroke – služabnike sta namreč nagnala iz vile, saj bi njuno družino lahko okužili s korono.

”Ljudje si ne predstavljajo, kaj pomeni v eni roki držati dojenčka, z drugo roko pa kuhati,” je povedala Kardashianova in tako navadnim smrtnikom približala težave, s katerimi se nam ni potrebno ubadati.

Obenem zaradi prepovedi druženja pogreša družbo svoje mame in svojih sester, objokana je povedala: ”Včeraj me je s privatnim letalom obiskala sestra Kyle, ostale družine pa nisem videla že dva tedna. Ne vem, če si ljudje predstavljajo, kaj pomeni živeti stran od svoje družine.”

Več mednarodnih organizacij za pomoč beguncem je že izrazilo pripravljenost, da bi vsaj za prihajajoči vikend zopet združili družino Kardashian.

Na svetu je še dobrota, Kim, zdrži še nekaj dni!

Vzhodno Afriko je dosegel že drugi val kobilic letos, regiji tako grozi huda lakota, po predvidevanjih lahko umre več milij …

KAJ? Jan Plestenjak si je pobril jajca?! Na balin?!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*