Kim Kardashian razkrila skrivnost vitkega pasu. V Jemnu 400.000 podhranjenih otrok.

Zopet smo na tesno s časom, tako da bomo tole obdelali po hitrem postopku. Kim Kardashian je medijem razkrila, zakaj ima premer pasu enak jemenskim otrokom.

Kim Kardashian, ena od zaupnic in vzornic našega mega zvezdnika Boruta Pahorja, je v pogovoru za nek ameriški šov razkrila, kaj je skrivnost njenega vitkega pasu.

Vitek pas je ena od posledic akutne podhranjenosti, ki so ji že več kot pet let podvrženi jemenski otroci – po podatkih Združenih narodov naj bi bilo takšnih otrok več kot 400.000. Dotok hrane v Jemen pa tako rekoč konstantno otežujeta Saudska Arabija in Združeni arabski emirati, zaradi česar so družine primorane več kot teden dni preživeti s 500 g riža.

Riž. Oz. veganska hrana pa je skrivnost Kiminega super pasu, ki še bolj poudari njeno zapeljivo zadnjico. Zlobni jeziki na socialnih omrežjih sicer že leta namigujejo, da naj bi si odstranila rebra, kar je Kim demantirala s smehom.

Smeha pa ni v Jemnu, kjer lahko 500 kg bomba otroku odstrani rebra, pa še kakšen drug del telesa. 7.500 jemenskih otrok je bilo v petih letih ubitih zaradi načrtnega bombardiranja civilistov, ki ga izvaja koalicija pod vodstvom Saudske Arabije, ki ima podporo Evropske unije in slovenske vlade.

Tako.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*