Kim Kardashian oblekla otroka v Lidlu, hohštaplerji že pri Čeferinu

Bodo otroci menedžerjev v šolah šikanirani, ker ne nosijo oblek iz Lidla? V tožbi zahtevajo javni seznam revnih otrok, saj bo sedaj po oblekah nemogoče določiti status družine otroka.

Kim Kardashian je z nespametno objavo na Instagramu zanetila razredno vojno!

Potem ko je svoje otroke oblekla v trenirke iz Lidla in sliko opremila s heštegi #Lidl #Lifestyle #Cool, je med Slovenci višjega sloja zavrelo.

Menedžerji, člani upravnih odborov in politkomisarji so namreč v skrbeh, da bo v šolah prišlo do norčevanja iz otrok, ki se ne oblačijo v Lidlu.

Božo, vodja sektorja za upravljanje s človeškimi viri pri IBM-ju in oče 8-letnega Tiana Maxmiliana: ”Uspešni starši enostavno ne vemo, kaj naj naredimo. Končno se je za otroke čistilk in gradbenih delavcev prijela žaljivka lidlič, potem pa pride Kim in postavi socialno piramido na glavo. A sedaj bodo mojega otroka zajebavali, ker nosi Freda Perryja?”

Starši so se zato za pomoč obrnili na odvetniško pisarno Čeferin, ki bo s skupinsko tožbo poizkušala otrokom zagotoviti, da bo šola zanje prostor brez šikaniranja in psihičnega nasilja.

”Od države zahtevamo, da za vsako šolo posebej napravi sezname otrok, katerih starši so na minimalni plači oz. prejemajo socialno pomoč. Samo tako bomo lahko zagotovili, da se bo v kali zatrlo mladiče socialnih parazitov, in da bodo na vrh prilezli otroci, ki si to zaslužijo,” so za naš radio povedali pri Čeferinu.

Za komentar smo povprašali tudi ministrstvo za šolstvo, kjer so nam dejali, da se z uspešnimi starši že pogajajo.

Zaenkrat bo ministrstvo v Sloveniji blokiralo Instagram profil Kim Kardashian, neuradno pa bodo morali revni otroci v prihajajočem šolskem letu nositi zaščitne maske z motivom pijavke.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*