Katja Transport prejemnik gazele za podjetniško inovativnost. Dva delovnika za ceno enega.

Gospodarska lokomotiva vleče Slovenijo naprej, Do bangladeških tekstilnih obratov. V transportnem podjetju Katja Transport revolucionarizirali delovno pravo. Po svetu: kitajska ekonomija temelji na sistematičnemu izkoriščanju delavcev.

Časopis Dnevnik je podelil zlato gazelo za podjetniško inovativnost podjetju Katja Transport iz Komende.

Nagrado so dobili s popolnoma svežim pogledom na delovno pravo – delavci opravljajo dva delovnika, plačani pa so samo za enega!

”Naša predanost se je obrestovala!”

Lastnik podjetja Katja Transport, ki ima v lasti tudi plantažo bombaža na ameriškem jugu v 18. stoletju, je za norokravo povedal, da so se leta investicij in predanosti končno obrestovala.

”Že leta povečujemo sredstva za inovacije, saj želimo ponuditi kakovostne transportne storitve po čim nižji ceni. V naših laboratorijih smo pred dvema letoma razvili nov sistem transporta – namesto prevoza s kamioni, kjer je regulacija države nenormalna, mi prevažamo robo z nosači, kjer ni nobenih tahografov in podobne navlake.”

Delavci nosači tako tedensko opravijo tudi do 84 ur dela, kar daje podjetju Katja Transport tisto nekaj več, kar lahko ponudijo trgu.

Katja Transport.

Čestitke dežujejo od povsod

Premier Marjan Šarec, ki je velik prijatelj podjetniške inovativnosti, je že čestital vodstvu plantaže Katja Transport.

Prav tako so navdušeni v Gospodarski zbornici Slovenije, kjer bodo temu centralnoafriškemu rudniku podelili posebno platinasto članstvo.

Državljani pa se lahko samo zahvalimo naši gospodarski lokomotivi, ki nas vleče dalje.

Fak, zlobneži so razstrelili most, bremzaj!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*