KAOS v Lidlu: odprli novo blagajno! Poročajo o smrtnih žrtvah!

Pred blagajno 3 prevrnjeni vozički, vonj po eksplozivu in ožganem človeškem mesu. Pred blagajno 4 se sliši streljanje, vendar je zaenkrat situacija pod nadzorom.

V Lidlu na Rudniku v Ljubljani je danes prišlo do hudih spopadov.

Med predpraznično gnečo je namreč ena od prodajalk pomotoma pritisnila na gumb ”Prosimo, stopite do blagajne 3”, nakar so se pričeli vsesplošni spopadi.

Po neuradnih podatkih naj bi kaos izbruhnil, ko se je moški z vozičkom, ki je bil na vrsti zadnji pred blagajno 4, pognal proti blagajni 3 – kupci so ga opozorili, da prehiteva, vendar pa je bilo že prepozno.

Policija: ”Podatke še zbiramo, je pa skoraj zagotovo šlo za klasično vrivanje ob odprtju nove blagajne, čemur je sledilo porivanje vozičkov v kupce spredaj, uporaba strelnega orožja itd.”

Točnega števila smrtnih žrtev pred blagajno 3 še nimamo, saj bo potrebno počakati analize DNK in zobovja, govori pa se o vsaj petih smrtnih žrtvah in 14 ranjencih.

O streljanju pa poročajo tudi pred blagajno 4, kjer je zaenkrat situacija še pod kontrolo.

Iz sveta živali: šimpanzi, mravlje in vrane pravijo, da glede na dogajanje v trgovskih centrih, homo sapiens težko argumentira svoj položaj na vrhu evolucijskega drevesa.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*