Kadrovske rošade na RTV: sestra Nikolina postala bruseljska dopisnica

Igorju Juriču kuharska oddaja na 4. programu RTV. Nikolina že s prvim večjim razkritjem: v menzi EU parlamenta pripravili karbonaro s smetano za kuhanje!

Novo vodstvo informativnega programa RTV je včeraj zamenjalo dopisniško ekipo iz Bruslja – vajeti dopisniške pisarne v evropski prestolnici so prevzele sestra Nikolina in redovnice iz uršulinskega samostana v Ljubljani, dosedanji bruseljski dopisnik Igor Jurič pa bo na 4. programu RTV dobil kuharsko oddajo.

Tovarišica Jadranka Rebernik, nova odgovorna urednica informativnega programa, upa, da se bo s kadrovsko rošado v Bruselj vrnilo objektivno novinarstvo, ki temelji na dejstvih in nepristranskosti mnenja našega Premiera.

Kot kaže, je z izbiro nove dopisnice Rebernikova zadela v polno, saj je sestra Nikolina v ekskluzivnem javljanju iz menze EU parlamenta gledalcem razkrila zločin proti človečnosti, ki se je zgodil v srcu Evrope.

Bruseljski kuharji naj bi pri pripravi karbonare uporabili smetano za kuhanje namesto vode, v kateri se kuhajo špageti!

Več o dogodku bo znanega ob Nikolininem večernem javljanju v eter, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi pošasti namesto pecorina uporabili kar parmezan!

Kadrovska rošada pa je pozitivno vplivala tudi na gledanost, saj gledalci Dnevnika prvič po 15 letih ob besedah ”sedaj pa k našemu bruseljskemu dopisniku” ne zamenjajo programa.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*