Kacin postal Airbnb Superhost!

Ocena apartmaja: 4,92! Premier: izjemen prispevek k prepoznavnosti Slovenije. Na podelitev značke super gostitelja na Bahame bo potoval ves državni vrh. Današnja korona tiskovna konferenca odpovedana.

Končno dobra novica v morju sivine, ki je korona!

Vladni govorec v krizi Jelko Kacin je s strani ameriške spletne platforme za davčne utaje in promocijo parazitskega načina življenja oddajo počitniških nepremičnin Airbnb prejel značko super gostitelja!

Njegov apartma na Krku so namreč počitnikarji to poletno sezono ocenili s povprečno oceno 4.92, kar je daleč najboljši rezultat v Kvarnerju!

Pohvalili so urejenost apartmaja, dobro opremljeno kuhinjo, češnja na torti pa je bazen iz Bauhausa, v katerem je dovolj prostora za 59 trupel.

Čestitke Kacinu dežujejo od povsod, predsednik Pahor mu je tako na Instagramu hudomušno napisal: ”Miško, kdaj nas boš povabu:)”

Premier pa je v uradni čestitki vlade zapisal: ”Jelko, tvoj dosežek bo z zlatimi črkami zapisan v knjigo domovine. Primož Trubar, Leon Štukelj in Jelko Kacin. Velikani.”

Podelitev značke super gostitelja bo potekala v petek na Bahamih, kamor bo potoval ves državni vrh, prireditev pa bo prenašala tudi RTV.

Dva tedna bodo zato odpovedane tiskovne konference o trenutnem stanju v zvezi s korono, vlada pravi, da kakšnih večjih sprememb v tem času ni za pričakovati.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*