Kacin: ”Podeželci smrdijo po gnoju in kravah!”

Partija odpira fronto s prebivalci podeželja, po včerajšnji obtožbi o nenošenju mask govorec v krizi danes pozval kmete k odišavljenju hlevov, saj zaudarjajo po dreku.

Današnja tiskovna konferenca o epidemiološkem stanju v državi se je sprevrgla v nov napad na kmečko prebivalstvo s strani partijskega govorca v krizi, Jelka Kacina.

Kacin je kmete obtožil, da zaudarjajo po kravah in gnoju in da imajo roke umazane od zemlje in dreka.

”Vsi zelo radi obtožujete Premiera, da so njegovi ukrepi nesmiselni, da nima stika s stroko, da je njegov namen držati ljudi zaprte v občinah, saj bi ga v nasprotnem primeru protestniki odnesli skozi vrata. Nihče pa ne pove, kako moteče je, ko kolesariš po podeželju in te v nos zadane ogaben vonj po gnojnici,” je z odra rohnel Kacin.

Prav ta ogaben vonj, tako Kacin, naj bi bil medij, prek katerega se virus na podeželju širi hitreje.

Neuradno smo izvedeli, da bo vlada v 8. protikoronski paket vključila tudi zahtevo po uporabi dišečega gnoja, učitelji pa bodo v šolah redno pregledovali higieno rok učencev – otroci, ki bodo imeli za nohti zemljo, bodo kaznovani.

Najnovejši obrat v partijski ideologiji ni nepričakovan: Premier je že večkrat svaril proletarce, naj ne zaupajo kmetom, ki imajo v lasti zemljo, saj bodo ob prvi priložnosti skočili s traktorja Revolucije na luksuzno kočijo kapitalizma.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*