Kacin: cepljeni prebivalci Kočevja bodo morali vrniti cepivo!

Cepiva jim bodo izsesali s posebnimi ekstraktorji, zaradi državljanske nepokorščine se bodo lahko ponovno cepili šele čez 8 let. Je ZD Kočevje z dobro organizacijo želel očrniti vlado?

Znane so prve sankcije za prebivalce Kočevja, ki so z dobro organiziranostjo cepljenja, medsebojnim sodelovanjem in poslušanjem stroke očrnili dobro ime Premiera in delovali v nasprotju z načeli revolucije ter bratstva in enakosti v vladno vodenem kaosu.

Koordinator za cepljenje Jelko Kacin je tako danes sporočil, da bodo vsem že cepljenim Kočevarjem izsesali cepivo.

Kacin: ”Agenti Službe za državno varnost bodo jutri prispeli na območje Kočevja, kjer bodo z ekstraktorji cepljenim prebivalcem Kočevja iz teles izsesali cepivo. V Kočevju je šlo za jasen poizkus kontrarevolucije, državnega udara in buržujskega hvalisanja z dobro organizacijo, kar je vrglo slabo luč na našega Premiera.”

Neuradno naj bi se Premier še odločil, da bodo vsi prebivalci občine Kočevje zaradi državljanske nepokorščine premeščeni na zadnja mesta seznama za cepljenje, kar pomeni, da bodo cepljeni šele leta 2029.

Vlada je z ostro reakcijo na kočevske provokacije poslala jasno sporočilo vsem zdravstvenim domovom v Sloveniji: v strahu pred obtožbami o protidržavnem delovanju so s cepljenjem danes prenehale vse zdravstvene inštitucije, s čimer se nacionalna strategija cepljenja vrača v tirnice, ki jih je začrtal Premier.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*