#junaki: Slovenija ploska direktorjem bolnic, katerih zaposleni prostovoljno pomagajo v Hrastniku!

Direktorji s to potezo pokazali najvišjo stopnjo solidarnosti, tvegajo, da bodo njihovi človeški viri zboleli! Danes ob 18:00 si bodo Slovenci v njihovo čast nadeli kravate in hupali z jaht in jadrnic.

Še so med nami junaki!

In ne govorimo o junakih v pajkicah in ogrinjalih, ampak o tistih pravih junakih, ki svet rešujejo v kravatah in Armanijevih oblekah!

Direktorji večih slovenskih bolnic in domov za ostarele so namreč dovolili svojemu zdravstvenemu osebju, da prostovoljno pomaga kadrovsko podhranjenemu dom za ostarele Hrastnik, kjer zaradi koronavirusa vlada izredno stanje!

Predsednik Borut Pahor se je v televizijskem govoru zahvalil herojem: ”Spominjajo me na direktorja US Airwaysa, ki je pogumno, brez razmišljanja in 1500 km stran gledal, kako so njegovi zaposleni 70-tonsko potniško letalo pristali na reki sredi New Yorka in evakuirali letalo brez smrtne žrtve. To je ta altruizem, ta profesionalizem, ki ga v današnjem svetu Instagram psihopatov ni več.”

In kaj tvegajo direktorji?

Ogromno.

Če prostovoljci v Hrastniku zbolijo, bo to na glavo obrnilo urnik dopustov bolnišnic, kar bo direktorjem prineslo ogromen glavobol, morda bodo morali enkrat celo ostati v službi do 16:00 in tako prestaviti popoldansko partijo golfa.

Vendar #junaki ne razmišljajo o osebnem tveganju, ampak ukrepajo!

Danes ob 18:00 se bodo zato Slovenci z nošenjem kravat poklonili vsem menedžerjem in upravnim odborom, katerih zaposleni so se prostovoljno odpravili na pomoč sodržavljanom v Hrastnik!

Člani gospodarske zbornice pa bodo v Marini Portorož s hupanjem s svojih jaht in maseratijev glasno sporočili svetu: mi smo lokomotiva države!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*