Jože s tehničnih pregledov AMZS razglašen za državnega sovražnika!

V enem dnevu je onesposobil 38 oklepnikov, gre za najhujši poraz v zgodovini Slovenske vojske! Vlada prosila za intervencijo Nata, bodo združene sile zahoda kos teroristu Jocu iz Dolenje vasi?

Črn dan za Slovenijo.

Včeraj je Slovenska vojska v bitki pri AMZS-jevem centru tehničnih pregledov doživela najhujši poraz v svoji zgodovini.

Bataljon oklepnikov je izvajal manevre na parkirišču pred stavbo AMZS, ko ga je s svinčnikom in beležko zahrbtno napadel mehanik Jože (nom de guerre ”Joc”)!

Po 6-urni bitki je na bojišču ostalo 38 onesposobljenih oklepnikov, s čimer je Slovenska vojska izgubila 60 % svojih motoriziranih enot, vojaki pa so se razbežali.

Minister za obrambo Matej Tonin je povedal: ”Sovražnik nas je obkolil, po nas je padalo z vseh strani, celo od spodaj. Terorist je pokazal popoln prezir do pravil vojne, saj se je spuščal v najmanjše podrobnosti, od profila na gumah do tega, zakaj nam ne delajo luči in zavore. Na koncu je celo rekel, da ne razume, kakšen idiot bi kupil takšno vozilo. Bilo je brutalno, je pa sedaj nujno, da po agresorju udarimo hitro in močno.”

Vlada je zato za posredovanje že prosila zavezništvo NATO, kjer pa nad intervencijo niso najbolj navdušeni.

Anonimni vir s strateškega poveljstva Nata je za naš radio povedal: ”Če je en AMZS-jevec uničil bataljon oklepnikov s svinčnikov, si lahko samo predstavljamo, kaj lahko naredi celoten njihov tim. NATO si ne želi še enega Afganistana.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*