Jezus prepovedal zlorabe otrok, Vatikan gre v tožbo

Reuters: Jezus dopolnil deset božjih zapovedi. Mojzes med zapisovanjem zapovedi naredil napako? Vatikan Jezusu grozi s tožbo.

Sinoči je za agencijo Reuters spregovoril Jezus Kristus, mizar iz Galileje in odrešenik človeštva. V luči najnovejšega pedofilskega škandala, ki je pretresel Vatikan, je bila pedofilija osrednja tema pogovora.

Jezus

Po novem imamo enajst desetih božjih zapovedi

Za Reuters je Jezus povedal: “Predvideval sem, da mi ni potrebno eksplicitno napisati, da so spolne zlorabe otrok slaba zadeva.”

“Glede na trenutno situacijo tako uradno, ex cathedra, razglašam, da ljudje ne smejo več zlorabljati otrok.”

Na vprašanje, ali nova zapoved velja tudi za duhovnike, je Jezus odgovoril nedvoumno: “Ja, normalno, ali ste idioti?” Jezus je nato končal pogovor, saj je končno dobil prevoz – mudilo se mu je namreč na koncert Ziggyja Marleyja v Amsterdam.

Vatikan Jezusu grozi s tožbo

Vatikan se je na najnovejše dogajanje odzval ostro. Kot je povedal predstavnik svetega sedeža za odnose z javnostjo, kardinal Flavio Amobambini, je edini, ki lahko uradno (ex cathedra) odloča o cerkvenih zadevah, papež.

Vatikan se pripravlja na PR vojno zoper Jezusa.

“Zoper Jezusa pripravljamo tožbo. Gre za grob poseg v avtonomijo Vatikana.”

Vatikanski odvetniki naj bi po neuradnih podatkih prav tako pričeli s PR kampanjo, s katero želijo očrniti ugled Jezusa Kristusa. Ciljali naj bi predvsem na Jezusovo mizarsko podjetje, ki naj ne bi izdajalo računov, prav tako pa naj bi Jezus tudi zdravil ljudi brez primerne licence in brez registriranega podjetja.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*