#JeSuisTrump: ob 12:00 po celem svetu solidarnostno tvitanje v čast Trumpu!

Aktivisti bodo z rasističnimi, seksističnimi in ksenofobnimi tviti pokazali solidarnost z ameriškim predsednikom. Udeležbo napovedal tudi slovenski državni vrh.

Potem ko je Twitter sinoči izvedel virtualni atentat na ameriškega predsednika Donalda Trumpa, se po vsem svetu pojavljajo pozivi k solidarnosti z voditeljem Gibanja neuravnovešenih.

Ob 12:00 po berlinskem času iz leta 1933 bo zato po celem svetu potekala akcija, s katero bodo aktivisti za odvzem človekovih pravic 99-im odstotkom človeštva opozarjali, da mora nadzor nad upravljanjem privatnih podjetij prevzeti partija.

@miha23462352, družinski oče, ekonomski liberalec in amaterski načrtovalec drugega holokavsta: ”Pod heštegom #JeSuisTrump smo se zbrali družinski očetje, boti in uslužbenci romunskih trol tovarn, danes ob 12:00 vabimo vse naše somišljenike, da s pozivi k puču in pobojem ter rasističnimi in seksističnimi tviti pokažete solidarnost z ameriškim predsednikom in zahtevate, da nadzor nad vsemi socialnimi omrežji prevzame država, pod pogojem, da so na oblasti naši ljudje.”

Udeležbo na virtualnem protestu je napovedal tudi ves slovenski državni vrh in 3/4 parlamenta – po neuradnih podatkih se naj bi Premier celo zaprl v WC, saj je tam twittersko najbolj produktiven, predsednik Pahor pa naj bi vodil virtualni desant na Instagram.

K udeležbi pozivamo tudi vse naše bralce, ob tem pa bi spomnili na pesnitev nemškega pastorja Martina Niemöllerja: “Blokirali so bote in bili smo tiho. Blokirali so nacije in bili smo tiho. To je to, potem smo šli na kozarec viskija.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*