Javna razprava o omrežju 5G postala farsa: minister ''pozabil'' povabiti strokovnjaka za jetije!

Mnenja soočili fiziki, homeopati in lovci na lohneško pošast – manjkali pa so strokovnjaki za himalajske snežne može! Ali gre za zaroto reptiljanskih nezemljanov?

Včeraj si je ministrstvo za javno upravo privoščilo pravo farso, o kateri bomo govorili še dolgo.

Minister Rudi Medved je namreč organiziral javni posvet o uvedbi nove telekomunikacijske tehnologije 5G, na katerem bi morali svoje poglede o tehnoloških in zdravstvenih vidikih te novosti soočiti strokovnjaki z različnih področij.

Med povabljenci so bili tako fiziki, lovci na lohneško pošast, preiskovalci chemtrailov in ruski zdravilci – na veliko presenečenje splošne javnosti pa je manjkal Reinhold Messner, znani alpinist in strokovnjak za jetije.

Messner je pred dnevi v intervjuju za Der Spiegel izjavil, da so tehnologijo 5G v resnici razvili snežni možje s Himalaje, z njo pa želijo doseči, da bi bili ljudje ves čas na internetu!

Med strokovno javnostjo se tako že šušlja, da naj bi na ministra Medveda pritisnili kuščarski nezemljani, ki so smrtni sovražniki alpinista Messnerja.

Gre za prvovrstno farso, ki si je urejena država sredi Evrope ne bi smela privoščiti – na ministra zato apeliramo: pustite na naslednjem posvetu o 5G (ali pa o nuklearni energiji, fuziji, možganski kirurgiji) Messnerju, da predstavi svoje stališče do jetija!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*