Janša in Mahnič osumljena otipavanja. Je bil zraven tudi Šarec?

Prijavo na policijo je podal Fašizem. Janša in Mahnič naj bi z njim flirtala že dalj časa, z dejanjem se spogleduje tudi Šarec. Gre za še en lov na čarovnice s strani feminističnega lobija?

Po poročanju avstrijskih medijev je bilo več politikov ujetih pri flirtanju/otipavanju Fašizma. Gnusna dejanja se dogajajo že vsaj od leta 2015 in takratnega migrantskega vala. Po nekaterih podatkih pa naj bi šlo za širši škandal, saj naj bi Fašizem otipavalo več evropskih politikov.

Kaj se je dogajalo?

Kot nam je povedal Fašizem, sta ga Janša in Mahnič ogovorila v lokalnem baru za prave moške Modra ostriga. Začela sta povsem vsakdanji pogovor o tem, da v Veliki Kladuši čaka na vstop v Slovenijo 10 milijonov imigrantov, da bo Evropa čez 15 let islamski kalifat, da v Stockholmu ponoči ne smeš na ulico, ker po mestu straši šeriatska policija.

Fašizem je nato zapeljal debato v smer, da bi bilo potrebno iztrebiti Neevropejce, slovane pa zasužnjiti, pri čemer jima je postalo neprijetno, zato sta nemudoma odšla. Fašizem tako ni vedel, pri čem je, zato je odšel na policijo.

Je vpleten tudi Šarec?

Fašizem je želel ostati anonimen, se je pa glasno vprašal po velikosti jajc politikov, ki z njim flirtajo, nimajo pa muda, da bi šli še korak dlje. #kjesopravimoski

Potem pa šok – v podoben primer je vpleten tudi naš premier, Marjan Šarec. Šarec je želel impresionirati Fašizem z imenovanjem Damirja Črnčeca, ‘strokovnjaka’ za varnost, v svoj kabinet. Črnčec, ki si je ime v javnosti naredil z dobesednim prevajanjem parol z ameriških desnih strani (‘rasna vojna’ v Južni Afriki, OZN želi nadomestiti populacijo EU-ja z imigranti in druge teorije kvantne fizike itd.), pa je Fašizmu dajal lažno upanje.

Ko je Šarcu predlagal, naj javno pove Evropski uniji, da je holokavst izmišljen, in da je Adolf pravi oče Evrope, je Šarec zamenjal telefonsko številko in Fašizmu dal dvojko.

Kaj pa drugod po Evropi?

Afera naj bi bila še precej širša: Fašizem naj bi otipavali tudi francoski predsednik Macron, nizozemski premier Mark Rutte, nekateri politiki pa naj bi s Fašizmom vzpostavili celo intimno razmerje (omenja se italijanskega šejka Salvinija in madžarskega muftija Orbana).

Kot kaže, ima danes v Evropi jajca samo še otroški premier Avstrije, Sebastian Kurz. Ki je svojim koalicijskim strankam prepovedal stike z Generacijo Paštete.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*