Jan Plestenjak oboževalkam zaželel srečno novo leto:) V Siriji umrli štirje otroci:(

”Srečo si bo vsak sam ulovil,” je zapisal Jan na Instagramu. No, vse, kar so ujeli sirski otroci med poukom, je bila raketa! LOL:=)

Jan Plestenjak je letošnje leto dočakal v svojem romantičnem gnezdecu – piano, lična smreka, pod njo kup daril, v ozadju pa se je zagotovo skrivala privlačna spremljevalka številka 128/13-2019, če je naše štetje pravilno.

Janu je večer počitka zagotovo dobro del, saj je bil v tem prazničnem času tako rekoč vsak dan na odru razprodanih dvoran pred kričečimi oboževalkami iz lokalnega doma za starejše občane.

Kričali pa so tudi otroci v Siriji, kjer je na šolo, polno učencev, štrbunknila raketa in med zvezde poslala štiri otroke in štiri učitelje! Auč!

Zakaj so se otroci na novega leta dan učili, namesto da bi poslušali Janov zadnji album Za vedno (na voljo v Big Bangu za samo 10,99 €), ni znano, znano pa je, da so ”za vedno” izpuhteli v eksploziji, zaradi česar je bilo torej njihovo šolanje popolnoma brezpredmetno, tako s časovnega kot denarnega vidika.

Otroci, ne bodite arogantni – če je povprečna življenjska doba 80 let, to ne pomeni, da ste odporni na rakete zemlja-zemlja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*