Izvozniki zaščitnih mask z novo akcijo: padala za potnike v padajočem letalu za samo 300.000 evrov!

Obenem vam ob naročilu paketa zaščitnih mask zraven po znižani ceni prodajo še svojo mamo.

Izvozniki zaščitnih mask so v izjavi za javnost odgovorili na očitke, da so ob izbruhu koronavirusa dvignili cene zaščitnih mask, ki jih predvsem kronično bolni otroci in starostniki nujno potrebujejo.

”Kategorično zavračamo izkoriščanje človeške tragedije za dvigovanje profita. Obenem pa bi vas želeli obvestiti, da smo razširili svoj biznis na prodajo rešilnih jopičev brodolomcem. Če se utapljate in imate 300.000 evrov, vam v 15 minutah dostavimo rešilni jopič,” je povedal predstavnik prodajalcev medicinske opreme.

”Če vzamete v zakup, da je vaše življenje neprecenljivo, potem je naša akcija izjemno ugodna,” je še dodal predstavnik društva bolnikov, ki bolehajo za akutno odpovedjo morale.

Kljub temu smo na ekonomsko fakulteto v Ljubljani poslali vprašanje, ali ni početje teh ljudi enako obnašanju mrhovinarjev oz. celo slabše, saj mrhovinarji umirajočo žival pojedo, ti ”podjetniki” pa bi na pol mrtvi gazeli ponudili defibrilator za dva milijona evrov, za katerega bi se morali zadolžiti še njeni otroci.

Profesorji ekonomije so nam odgovorili, da prosti trg po svoji definiciji vedno poskrbi za najbolj ugodno ceno za potrošnika, če vaš otrok umre, ker mu ne morete kupiti zdravila, pa vzemite to kot daritev na oltarju prostotržnega kapitalizma.

Dodali so še, da je edina izjema temu pravilo zaposlitve profesorjev ekonomije, ki pa morajo biti zaradi zapletenih razlogov vedno zaposleni v dobro zaščiteni državni službi.

Komentarji: 2 "Izvozniki zaščitnih mask z novo akcijo: padala za potnike v padajočem letalu za samo 300.000 evrov!"

  1. Saint Pepsi | 07/03/2020 ob 10:30 | Odgovori

    Točno tako, otrok, če njegov obstoj seveda ni v nasprotju s “poslovnim” “načrtom” “delodajalca”, naj se zgodaj nauči fiskalne odgovornosti in principov glasovanja z denarnico. Naj se navadi planirati svoje bolezni, da bodo sovpadale z vikend akcijami zasebnih ordinacij, naj se nauči uporabljati kupone za popuste in če ga zdravnik ubije med operacijo za odpravo avtizma, se bo pač naučil prehoda na konkurenco! Življenje je najboljša šola!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*