Izredno zasedanje Varnostnega sveta ZN na pobudo Slovenije

Tema pogovorov: Zoran Janković. Slovenija popolnoma izgubila nadzor nad ljubljanskim županom. Kitajci pozivajo k previdnosti: bo Janković cel svet razglasil za zazidljivo parcelo in nas prodal Nezemljanom?

Slovenska vlada je včeraj ponoči prosila za izredno zasedanje Varnostnega sveta Združenih narodov, saj je ljubljanski župan Zoran Janković povsem podivjal.

Sodu so izbile dno mahinacije in izsiljevanje s parcelami, namenjenimi širitvi rehabilitacijskega centra Soča.

Slovenci so na sedež ZN poslali pismo, v katerem so med drugim zapisali: ”Delamo vse, kar nam reče: tožilstvo izgubi dokaze in zamudi rok za tožbo, odpisujemo dolgove, nepismenega sina spremenimo v zlatega maturanta in kvantnega fizika, pa mu še ni dovolj. Sedaj hoče, da na cesto vržemo invalide. Prosim, pomagajte nam.”

Z Jankovićem se bo sedaj ukvarjal varnostni svet, vendar pa je veliko vprašanje, kaj pravzaprav sploh lahko naredijo.

Kitajci naj bi se bali, da ima Janković v galaksiji Kentavra poštni nabiralnik, prek katerega bi utegnil Zemljo prodati Nezemljanom, sam pa bi kupnino prek Cipra in Malte odpeljal v drugo dimenzijo.

Zato se že pojavljajo predlogi, naj se invalidi izselijo iz Soče, stavbo in zemljišče pa naj država podari družini Jankovič ter si s tem prihrani sodne stroške.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*