IZREDNE RAZMERE: prepoved kritiziranja vlade!

Vsi državljani morajo na stene delavnic in nad postelje obesiti sliko Premiera, v njegovo čast pa bo jutri v Stožicah velika gimnastična prireditev, udeležba ni obvezna, neudeležba bo zabeležena.

Danes ob 23:59 prične zaradi epidemije koronavirusa veljati izredni odlok slovenske vlade, v skladu s katerim je prepovedano kritiziranje vlade.

Vlada bo vse javne uslužbence (zdravnike, medicinske sestre, gasilce itd.) preusmerila v nadzor državljanov, saj je v teh kriznih časih nujno, da narod 100-odstotno podpira vlado in Premiera.

Vsakršno kritiziranje Premiera bo strogo sankcionirano, kršitelji bodo poslani na Madžarsko na ideološko reprogramiranje.

Obenem bo opolnoči v veljavo stopil tudi Zakon o čaščenju lika in dela Premiera.

V vseh slovenskih spalnicah in garažah bo morala od polnoči naprej viseti slika našega Vodje (levi profil, svetloba od zgoraj), kar bodo preverjali pristojni organi.

Planirana proslava ob nastopu nove vlade bo potekala po planu, v soboto.

Na stadion Stožice ste vabljeni vsi, stari in mladi, saj v teh negotovih časih Premier potrebuje podporo vseh generacij!

Kdor se proslave ne bo udeležil, naj se v ponedeljek zglasi pri lokalnem komisariatu za javno moralo: v Sibiriji te dni ni mrzlo, tako da lahko v kovček zložite normalno zimsko garderobo.

Slava Premieru!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*