IZJEMNO odkritje Inštituta za prenovljeno zgodovino: Premier ni bil komunist, bil je tajni agent Cie!

Pod krinko zagretega komunista se je infiltriral v KPJ in od znotraj rušil socializem, odgovoren naj bi bil tako za padec berlinskega zidu kot Sovjetske zveze!

Inštitut za prenovljeno zgodovino je danes sporočil izjemno novico!

V arhivu so odkrili dokument, ki osvetljuje Premierovo življenje pred osamosvojitvijo in zapira usta razrednim sovražnikom in provokatorjem, ki so Premiera psovali s hinavcem, ker preganja navidezne komuniste, čeprav naj bi bil sam v mladosti čisto pravi član partije.

Tomaž Majer, direktor inštituta: ”Dokument, katerega avtentičnost smo že potrdili, kaže, da je bil Premier v resnici visoko usposobljen agent ameriške tajne službe CIA, v Slovenijo pa je bil poslan z namenom rušitve svetovnega komunizma. Premier je sicer čistokrvni Američan, njegovo pravo ime je Harley Davidson, za zajtrk je cheesburgerje, vozi pa fordov pickup. Tako da se po njegovih žilah ne pretaka niti unča smrdljive slovanske krvi.”

Premier je po teh najnovejših podatkih berlinskemu zidu zadal prvi udarec z macolo in nato dal Davidu Hasselhoffu znak za desant na to relikvijo komunizma.

Ključno vlogo naj bi igral tudi pri padcu Sovjetske zveze, ubranitvi Tajvana pred rdečo nesnago in ustavitvi zlobnega genija Blofelda, ki je z vesoljskim laserjem želel uničiti Zemljo.

V skladu z najnovejšimi ugotovitvami Inštituta za prenovljeno zgodovino bodo spremenjeni tudi zgodovinski učbeniki za osnovne šole – če ste jih že kupili, jih nemudoma zamenjajte za prenovljeno različico, saj bo posedovanje literature z napačno interpretacijo zgodovine od srede naprej kaznivo dejanje.

Komentarji: 1 "IZJEMNO odkritje Inštituta za prenovljeno zgodovino: Premier ni bil komunist, bil je tajni agent Cie!"

  1. Končno nas je razsvetlila resnica o našem presvetem Jezu….khm Janezu 💖

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*