Izjemna gesta, Iza Login podarila sirotam 300.000 joulov energije!

Sirote so zašle v denarne težave zaradi mikrotransakcij v My Talking Tomu. Loginova: ”S 300 kJ energije ustanovite podjetje na Cipru in postanite sami svoj šef!”

Najbogatejša Slovenka Iza Login je včeraj presenetila z izjemno lepo gesto, saj je jemenskim sirotam podarila kar 300.000 joulov energije!

Sirote so se po vojni znašle v velikih denarnih težavah, saj so v sirotišnici dobile pametne telefone z aplikacijo My Talking Tom, nato pa so nepismeni malčki porabili prek 10.000 evrov za virtualna oblačila mačka Toma.

Denar morajo otroci lokalnemu šefu kriminalnega podzemlja vrniti v dveh tednih, s 300 kJ energije pa so na dobri poti do tega cilja.

Loginova jim je povedala: ”Denar ni nič, je samo papir. Nesrečen milijonar in nesrečna sirota v Jemnu sta oba nesrečna. Sreča je v odnosih, sreča je takrat, ko lahko kreiraš. Za to pa rabiš energijo.”

S 300 kilo jouli energije naj bi malčki odprli start-up, postavili aplikacijo, ki bo ciljala na fiskalno neodgovorne 5-letnike, premaknili sedež podjetja na Kajmane in se kopali v denarju.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*