IZJEMEN PREBOJ Palominih znanstvenikov: toaletni papir iz diplom in magisterijev!

Prvi izsledki kažejo, da naj bi bil magisterij iz arhitekture kar 6x mehkejši od Palome delux, z izjemno vpojnostjo presenetile tudi diplome naravoslovnih fakultet!

Znanstveniki iz Palome, naše najbolj znane znamke higienskih produktov, so prišli do odkritja, ki bo prineslo pravo revolucijo v naše kopalnice!

V laboratoriju so izdelali toaletni papir iz diplom in magisterijev slovenskih fakultet, ki so se izkazali z izjemno mehkobo, vpojnostjo in nizkim ogljičnim odtisom.

”Toaletni papir iz diplom so prvič izdelali v ZDA pred več kot 30-imi leti, v uporabi pa je onkraj velike luže še danes. Mi smo njihovo tehnologijo izpopolnili in jo razširili še na magisterije, trenutno pa preučujemo tudi možnost transformacije doktorske dizertacije v liste za brisanje dreka,” so povedali Palomini znanstveniki.

V primerjavi z najdražjim 4-slojnim papirjem Paloma delux je, recimo, magisterij iz arhitekture kar 6x mehkejši, magisteriji iz kemije, računalništva in elektrotehnike, ki v laični javnosti veljajo kot neprimerni za izdelavo sekret papirja, pa so se izkazali z izjemno sposobnostjo vpijanja vode, s čimer je brisanje zadka precej bolj prijetno.

Zahvaljujoč preboju Palominih znanstvenikov je čez noč v nebo skočilo povpraševanje po diplomantih slovenskih fakultet.

Pred obratom Palome na Sladkem Vrhu se je tako že danes ob petih zjutraj pričela delati vrsta mladih, ki so v odkup prinesli svoja diplomska dela in magisterije.

Maja, 32 let: ”Ob šestih začnem izmeno v tovarni avto delov, zato sem vstala še nekoliko bolj zgodaj, da končno izkoristim svoj magisterij iz fakultete za gradbeništvo, kjer sem preučevala vplivov korozije na odpornost betonov. Mama je imela prav: izobrazba se splača!”

Tako je, mama je imela prav, izobrazba je zlata vredna in vsi vemo, da je zlato gnoj in gnoj zlato!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*