Italijanski kmetje lahko odslej prostituirajo samo še 4 Romunke na kmetijo

Evropska unija končno presekala gordijski vozel izkoriščenih romunskih delavcev. Kmetje z rešitvijo zadovoljni, zahodni Evropejci povedali, da jim dol visi za Romune. Vprašanje za vodovodarje: v sekret školjko smo ponesreči vrgli Splošno deklaracijo o človekovih pravicah. Bodo cevi zdržale?

Že več let mediji opozarjajo na groteskno izkoriščanje romunskih delavk in delavcev na kmetijah južne Italije in že več let Evropejci kričijo ‘boli nas patak za Romune, je bil penal za Liverpool upravičen ali ne, in ali paradajz še vedno stane 1,5 evra na kilo???!!!’.

Stanje na jugu Italije se kljub konstantnemu opozarjanju ni spremenilo. Delavci čez dan na črno delajo na poljih v nemogočih razmerah, ponoči pa so mnoge ženske prisiljene v protitucijo – v kolikor se vsakodnevnim posilstvom upirajo, so skupaj z možem odpuščene. Romunske delavke v siciljanski provinci Ragusa posledično storijo 20 odstotkov vseh splavov v provinci.

EU: pomoč prihaja!

Ko je že kazalo, da so romunski delavci obsojeni na pekel, pa je iz Bruslja prišla sijajna novica. Evropa je združila moči, Angela Merkel in Matteo Salvini sta udarila po mizi in pripravila sveženj ukrepov za zaščito žensk.

Italijanski kmetje bodo odslej lahko prostituirali in posiljevali zgolj do štiri ženske na kmetijo, kar predstavlja nov mejnik na področju pravic in dostojanstva žensk!!

Kot so povedali v Evropski komisiji, razumejo, da ženske ne marajo biti posiljene, vendar pa morajo gledati tudi na gospodarsko rast in razvoj kmetijskega sektorja. Poleg tega pa se državljani EU že štiri leta ukvarjajo z neevropskimi imigranti, zato nimajo časa za težave in tegobe domačih delavcev.

Skratka, še ena čudovita zgodba z najbolj idiotskega planeta v galaksiji.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*