ISIS kupil blagovno znamko Marlboro!

Sveto vojno nadomeščajo s korporativnim upravljanjem, za letos načrtujejo milijon smrt. EU pozdravlja njihovo potezo, za vsakih 100.000 mrtvih 10 % davčna olajšava.

Borci ISIS, Islamske države Iraka in Levanta, so postavili v kot kalašnikove in garažirali toyote!

Njihov novi vodja Abu Ibrahim al-Qurashi se je namreč odločil za obrat od tradicionalnega terorizma in prestrukturiranje organizacije v tobačno korporacijo.

Al-Quarashi: ”V najbolj uspešnih letih smo pod vodstvom Al Bagdadija na tujih trgih ubili manj kot 1.200 ljudi, skupaj z domačim tržiščem Iraka in Sirije pa manj kot 20.000. To so porazni rezultati, zaradi katerih vse več borcev zapušča našo organizacijo in iščejo službo v Philip Morrisu, ki letno ubije več milijonov ljudi. Skrajni čas je bil torej, da tudi mi stopimo v korak s časom in se prestrukturiramo.”

ISIS je tako od Philip Morrisa za neznano vsoto kupil blagovno znamko Marlboro in na Kajmanskih otokih registriral podjetje ISIS LTD.

Kot je povedal Al-Quarashi, nameravajo v prvem letu poslovanja ubiti okoli milijon ljudi, nato pa bodo svoj posel razširili še na sladke pijače in naftno industirjo.

Iz Evropske unije so prestrukturiranje ISIS iz teroristične organizacije v korporacijo pozdravili z navdušenjem.

Kot spodbudo za uspešno poslovanje so evropski komisarji ISIS LTD. za prvih pet let poslovanja odobrili odpustek pri plačevanju davkov na kapitalske donose in dobiček, prejel pa bo tudi subvencijo za trajnostni razvoj.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*