Iraški vojaki ostajajo v Prekmurju

Kljub pozivu k umiku, ki ga je izglasoval slovenski parlament. Iraški predsednik: tu nismo proti volji slovenskega ljudstva.

Demokracija je danes samo še mrtva beseda na papirju.

Slovenski parlament je pred dnevi izglasoval resolucijo, v kateri zahteva takojšen umik tujih vojakov z območja Prekmurja, kjer so nastanjeni že 17 let.

Medtem ko so Sirija, Afganistan in Libija že napovedale umik svojih vojakov iz Slovenije, pa je iraški predsednik Barham Salih v posmeh demokraciji izjavil, da so iraški vojaki v Prekmurju, ker tako želi slovensko ljudstvo.

”Za nas Iračane ni relevanten slovenski parlament, mi imamo direktno povezavo do Slovencev v Beli hiši, ki želijo, da ostanemo,” je povedal Salih.

Spomnimo: Irak je vojake v Slovenijo namestil po ilegalni vojni, ki jo je sprožilo neobstoječe orožje za množično uničenje.

Arabske države so v Sloveniji popolnoma uničile civilno družbo in infrastrukturo, zaradi kaotičnih razmer pa se je nato v središču Evrope dvignila skrajna teroristična organizacija iSIS – ceno za njen obstoj je plačalo samo domače prebivalstvo.

Mednarodno pravo je torej mrtvo, Slovenija pa tudi uradno ni več suverena država.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*