Instagram giveaway: Pahor bo med svoje sledilce razdelil Bosno!

Če želite svoj lasten del Bosne, hitro posledite Pahorja in morda izžreba ravno vas! Prva nagrada Sarajevo, druga Mostar, 200 srečnež pa bo prejelo Herbalife antiaging kremo!

Danes vlada na Instagramu prava norišnica, saj je naš največji influencer Borut Pahor napovedal izjemno giveaway akcijo!

Med svojimi sledilci, ki jim ljubkovalno pravi pahorčki, bo to soboto izžrebal nekaj srečnežev, med katere bo razdelil Bosno in Hercegovino ter izdelke Herbalife!

”Moji pahorčki so moje zlato, zato se čutim dolžnega, da jim vrnem vsaj kanček ljubezni, s katero me oblivajo vsak dan. Zato se to soboto dobimo na Instgramu, kjer bom z bogatimi nagradami presenetil svoje najbolj vdane sledilce: Sarajevo, Mostar, krema proti gubam, Srebrenica, olje za sijoče lase, vse mora it,” je zapisal Pahor na Instagramu.

V zapisu je še prosil sledilce, naj v primeru, da so izžrebani, z delčki Bosne in produkti Herbalife delajo preudarno, naj se izogibajo prevelikemu nanosu kreme, ki po nepotrebnem masti kožo, in nepotrebnim genocidom.

Če želite sodelovati v giveawayju, morate do sobote na Instagramu poslediti Pahorja in deliti pet njegovih objav.

Pahor nam je še povedal, da bo prvih tisoč novih sledilcev čakalo manjše presenečenje – vsakemu bo podaril košček Kurdistana!

V soboto se torej dobimo na Instagramu, teden za tem pa se bo Pahor javil v živo iz Haaga, kjer bo preizkušal mila.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*